Despre Noi

Compania Meteor fiind fondată în anul 1993 a cunoscut în experiența sa calităţile pe care le cere clientul și le-a îmbunătăţit la maxim. Prin sistemul logistic modern de transport şi depozitare, suntem capabili ca piesa care lipseşte să ajungă la dumneavoastră la timp.

Piesele de calitate şi diversitatea lor, termenele de livrare reduse, consultanţa pre şi post vânzare, vizitarea constantă a clienţilor şi identificarea nevoilor acestora, toate acestea ne recomandă ca partenerul ideal în afaceri!

De ce noi ?

Experienta
Fiind fondată în anul 1993 a cunoscut în experiența sa calităţile pe care le cere clientul și le-a îmbunătăţit la maxim.
De la cei mai buni
Piesele de calitate şi diversitatea lor, termenele de livrare reduse, consultanţa pre şi post vânzare, vizitarea constantă a clienţilor şi identificarea nevoilor acestora, toate acestea ne recomandă ca partenerul ideal în afaceri!
Capabili
Prin sistemul logistic modern de transport şi depozitare, suntem capabili ca piesa care lipseşte să ajungă la dumneavoastră la timp.
Piese de calitates
Cu o experienta in piese auto de peste 20 ani de zile incercam sa aducem piese de calitate superioara la un cost pentru orice buzunar.

Servicii

Reparatie motor

Asigurarea pieselor de schimb (portperii, inele colectoare, ventilatoare, alte piese).

Reparatie punte

Termenul de execuție este de 48 de ore. Menționăm că toate piesele sunt NOI și NU recondiționate.

Reparatia cutiei de viteze

Printre colaboratorii nostri se numara: Carraro, Dana Spicer, ZF, International.

Reparatii utilaj constructii

Specialistii nostrii cu o vasta experienta in domeniu sunt mereu la dispozitia dumneavoastra

Reparatia utilajului agricol

Reparam si reconditionam orice tip de tractor, combina sau utilaj agricol.

Reparatii pompe hidraulice

excavatoare, incarcatoare frontale, vibrocompactoare, buldoexcavatoare

Сотрудничаем с известными производителями запчастей

Ce spun clientii despre noi

G. I.

Totul a fost perfect. Reparația a fost efectuată calitativ, prudent, la timp. Mă voi mai adresa — pot avea încredere și fi încrezut în rezultat. Consultarea gratuită. Echipa competentă, într-un cuvânt profesioniști. Mă voi adresa pe motor și reparația utilajului numai la METEOR SERVICE CENTER.

E. C.

Băieții sunt serioși, piese originale de calitate și prețuri foarte bune. Am comandat piese pentru motorul meu Perkins la Meteor.md, livrarea a fost la timp iar piesele s-au potrivit la fix, calitatea așteptată. Meteor m-a câștigat de client. Bravo! Vă recomand cu caldură.

M. L.

Meșterii mi-au dat recomandări pe reparația tractorului, care au impulsionat economisirea bugetului. Mâini de aur, reparația tractorului a fost efectuată la timp și la cel mai înalt nivel, METEOR sunt cei mai buni!