Despre Meteor -
echipamentul dumneavoastră special este pe mâini bune

Din februarie 1993, compania noastra ofera clientilor sai servicii, vanzari, reparatii echipamente speciale, reparatii motoare si cutii de viteze. Apelând la noi, veți primi servicii de primă clasă și piese de calitate.

Compania Meteor, înființată în 1993, a învățat din propria experiență de ce calitate are nevoie clientul și a îmbunătățit-o la maximum, așadar, după 13 ani de muncă în domeniul pieselor de schimb pentru mașini, camioane și stivuitoare, în 2005 Meteor a importat pt. prima data in Republica Moldova piese de schimb pentru utilaje industriale, care ajung in prezent in sprijinul comercial a zeci de firme de constructii si flote de utilaje agricole.Pe toata perioada de activitate a companiei noastre, ne perfectionam constant abilitatile, extindem geografia si domeniul activităților noastre.

Vă putem ajuta oricând cu piesele de schimb de înaltă calitate care se află în depozitul nostru sau realizându-le special la comandă, ceea ce garantează timpi scurti de reparație și un preț accesibil.Datorită unui sistem modern de transport și logistică de depozit, vă putem livra „piesa lipsă” la timp.Compania și-a extins semnificativ gama de servicii, piese de schimb de calitate și diversitatea acestora, timpi scurti de livrare, consultații înainte și după vânzare, vizite regulate la clienți și identificarea nevoilor acestora – toate acestea ne recomandă ca un partener de afaceri ideal!

Obiectivele noastre

Pentru a oferi produse care să vă fie benefice din punct de vedere al prețului și calității. Gândindu-ne la tine, am creat special noi divizii pentru service.

Untitled-2.png

Selectarea produselor

Un inventar impresionant de piese de schimb de peste 25.000 de articole.

Untitled-2.png

Beneficiu maxim

Preturi rezonabile pentru un produs de calitate.

Untitled-1-2.png

Suport de calitate

Suport post-vânzare.

kisspng-delivery-freight-transport-computer-icons-replenishment-5adcb6c23be612.6422576615244141462454-2-1.png

Viteză și calitate

Echipe mobile de asistență.