News

Ce mașini de pe mâna a doua nu se face de luat

Cei care s-au decis să cumpere o mașină de pe mâna a doua ar trebui să cunoască ce mașini ar fi de dorit de evitat când faci această alegere. Principalele semne ale unei mașini pe care ar trebui so eviți sunt mereu evidente la suprafață. Primul și cel mai semnificativ semn este suprafața mașinii acoperită de rugină.

Dacă totuși doriți, puteți restaura mașina,astfel încât să aibă un aspect prezentabil, dar prețul pentru acest tip de lucrări poate fi destul de mare – mai scump decât costă mașina. Al doilea moment important în alegerea mașinii este un motor defect.  Experții recomandă în niciun caz să nu neglijați diagnosticarea motorului. Al treilea semn, cel care poate chiar speria cumparătorul este o mașină care a fost scufundată. Adesea, astfel de mașini vin din străinătate la noi, iar cea mai frecventă defecțiune în aceste cazuri este cablarea. Puțini oameni sunt gata să o repare,deoarece acest lucru consumă prea mult timp și este foarte scump.

A patra caracteristică a unei mașini uzate ce ar trebui evitată este acea mașină care reprezintă o raritate pentru țara noastră. În acest caz totul depinde de piesele auto,  care în caz de accident vor fi destul de greu de găsit în magazinele noastre. Va fi costisitor și obositor să întreții o astfel de mașină. Iar ultimul și al cincilea semn sunt documentele auto și plăcuțele de înmatriculare discutabile. Nu riscați când alegeți o mașină de pe mâna a doua, verificați-o în conformitate cu toate semnele enumărate mai sus.

dis_sergiu_may
Author: dis_sergiu_may

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *