Filtrare de calitate cu DT

Filtrare de calitate cu DT
Filtrare de calitate cu DT
Postat de compania Meteor

Filtrul de ventilație a carterului 7.74104 se evidențiază datorită materialului filtrant de înaltă performanță și a preciziei de montare excelente. Lama de polipropilenă asigură o rezistență constantă chiar și în condiții de temperatură ridicată. Filtrul de ventilație împiedică pătrunderea gazelor contaminate cu ulei de motor din carter în orificiul de admisie al turbocompresorului. Uleiul care este filtrat din aer este apoi adăugat înapoi la uleiul circulant, reducând astfel consumul de ulei și emisiile totale de motor.

 

Sfaturi și trucuri

Înainte de înlocuire, ar trebui să evaluați starea de uzură a produsului îndepărtat. Dacă există ulei rezidual de motor sau reziduuri de apă, ar trebui să înlocuiți și uleiul de motor. Produsul nou trebuie instalat fără tensionare pentru a asigura performanțe optime și sigilare.

Orificiul din capac trebuie verificat pentru funcționalitate și curățenie. Pentru a verifica, suflați prin gaură. Apoi, este necesar să asamblați capacul în conformitate cu cuplul de montare specificat de producător.

 Filtrul sistemului de ventilație a carterului în colectare

1. Marginea din polipropilenă

2. Material filtrant

3. Canalul pentru ouat

4. Instalare