În cazul utilizării intensive, cupa excavatorului se uzează rapid și necesită reparație. Compania noastra realizeaza reparatii cupe, avantajele colaborarii cu noi:

bază modernă de reparații;

toate tipurile de reparații;

timp scurt;

preturi favorabile.

Caracteristici de reparare a cupelor încărcătoarelor și excavatoarelor

Prima etapă a reparației este diagnosticarea avariei primite și determinarea metodelor de recuperare. În cele mai multe cazuri, vorbim despre astfel de defecte ale găleților, cum ar fi apariția fisurilor, deformarea pereților, încălcarea geometriei găurilor tehnologice, abraziunea și ruperea dinților.

În funcție de natura prejudiciului, pot fi efectuate următoarele tipuri de lucrări:

sudare cu fisuri;

înlocuirea fundului cupei;

repararea ochilor de tracțiune;

aplicarea materialului de protecție (căptușeală);

refacerea geometriei și formei dinților;

înlocuirea dinților, inserții, margini de tăiere etc.

Reparatii profesionale, preturi avantajoase

Capacitățile companiei noastre ne permit să eliminăm chiar și cele mai grave daune ale găleților. Restabilim parametrii găleților la nivelul fabricii, în timp ce costul reparației unei găleți este de multe ori mai mic decât costul achiziționării uneia noi.

Lucrul cu noi este profitabil și convenabil. Suntem specializati in repararea utilajelor de constructii si putem efectua toate reparatiile necesare. Disponibilitatea unor specialisti calificati, echipamente moderne si piese de schimb ne permit sa efectuam reparatii eficient si intr-un timp scurt.