Motorul este încă una dintre cele mai importante părți ale unei mașini. Pentru a economisi bani, proprietarul mașinii se confruntă cu alegerea de a repara sau cumpăra un motor nou. Este foarte important să găsești un astfel de service auto în care reparațiile și întreținerea motoarelor să fie efectuate eficient și rapid. Se întâmplă adesea ca proprietarul mașinii să se despartă de mașină pentru o lungă perioadă de timp din cauza neprofesionalismului celor sute de muncitori.

Atelierul nostru de reparații motoare efectuează o gamă completă de acțiuni pentru a obține o unitate fiabilă și funcțională 100%:

Executam cu competenta montarea si demontarea motoarelor, urmand toate recomandarile producatorilor si instructiunile hartilor tehnologice.

Avem standuri moderne care ne permit să efectuăm diagnostice precise ale motorului și să determinăm toate cauzele defecțiunilor.

Specialiștii noștri au o vastă experiență, permițându-le să utilizeze corect informațiile obținute în timpul diagnosticării și să efectueze reparații la motor într-un timp scurt.