Reparatie motor

„Lady” S.R.L este angajată profesional în diagnosticarea, repararea și întreținerea motoarelor pe benzină de toate mărcile.

De ce noi?

Serviciu onest: Puteți fi prezent în toate etapele de diagnosticare și reparare a motorului; toate lucrările sunt convenite în prealabil; păstrăm o garanție completă, atunci când punem la dispoziție clientului piesele de schimb.

Lucrăm pentru tine șapte zile pe săptămână și rezolvăm cu promptitudine toate problemele legate de motoare.

Demontarea și depanarea motorului este posibilă în ziua solicitării prin acord prealabil

Reparatie pod

Axele spate și față transmit cuplul de la cutia de viteze sau arborele cardan direct către roțile directoare. În timp, ca orice altă componentă auto, acestea se pot uza, acest lucru poate fi înțeles printr-un zumzet neobișnuit, scurgeri de ulei și o manipulare proastă. Dacă sunteți familiarizat cu aceste simptome și mașina este aruncată în aer dintr-o linie dreaptă de trafic, veți avea nevoie de reparații la pod. Contactându-ne veți primi servicii de înaltă calitate în cel mai scurt timp posibil.

Reparatie cutie de viteze

Una dintre cele mai complexe componente ale unei mașini este cutia de viteze, iar adesea prezența unui specialist într-un service auto și nivelul de pregătire al unei stații de service (SRT) pentru reparații indică profesionalismul personalului și abordarea conducerii de a Clienți.

Noi oferim:

Consultant reparatii.

Diagnosticare cuprinzătoare a vehiculului / determinarea prezenței unei defecțiuni a motorului, cutiei de viteze, ABS, sistemul de frânare.

Inspecție vizuală, verificarea integrității carenei.

Demontarea, spalarea pieselor si ansamblurilor.

Umplerea cu ulei de transmisie.

Diagnosticare de ieșire și testare a mașinii.

Reparatii cupe pentru echipamente speciale

O gamă completă de lucrări de revizie, modernizare, reconversie este oferită de echipa experimentată a „Doamnei”. La cererea clientului, se efectuează atât revizia restaurativă a elementelor cu deteriorare sau grad ridicat de uzură, cât și atașamente în general.

Ce oferim:

Pregătirea suprafeței pentru sudare.

Alegerea pieselor de schimb.

Depanare care încalcă geometria găleții.

Sudarea și alte tipuri de instalare de elemente noi.