Cauzele defectării sistemului hidraulic

Cele mai frecvente cauze ale avariilor sunt considerate a fi contaminarea sau sarcina excesivă, dar defecțiunile apar și din cauza funcționării necorespunzătoare, principalele cauze de defecțiune a sistemului hidraulic al motorului:

Cea mai frecventă defecțiune este atunci când un sistem hidraulic sau un alt echipament hidraulic nu este întreținut din punct de vedere tehnic și nu este supus niciunei diagnosticări pentru o lungă perioadă de timp.

Al doilea motiv este că înlocuirea uleiurilor, filtrelor și fluidelor tehnice nu are loc în timp util sau nu are loc deloc, ceea ce accelerează uzura tuturor pieselor de frecare și reduce eficiența sistemului hidraulic în ansamblu.

Poluarea sistemului hidraulic este un motiv foarte frecvent pentru a ne contacta în serviciul hidraulic, poluarea apare din cauza depresurizării sau a pătrunderii de particule abrazive în timpul oricărei lucrări la dispozitivul hidraulic.

Lucrând la sarcina maximă admisă (modul de vârf) pentru o perioadă lungă de timp, asigurați-vă că luați în considerare intervalul de timp de nefuncționare la sarcinile maxime care trebuie menținut.

Lipsa protecției hidraulicelor și sistemelor hidraulice de murdărie, praf și umiditate.

Condiții de funcționare incorecte: Consultați frecvent manualul sistemului hidraulic pentru temperaturile de funcționare și la ce temperaturi este permisă funcționarea, precum și modul de operare corectă a sistemului hidraulic la temperaturi scăzute fără a preîncălzi echipamentul. Adesea iarna, uleiul îngroșat este în proporție de 90% cauza defecțiunii distribuitorului hidraulic și a motoarelor hidraulice.

Doar la noi puteți obține servicii de înaltă calificare, condiții favorabile pentru cumpărarea sau vânzarea de servicii și, în plus, puteți achiziționa parteneri de încredere pentru o cooperare pe termen lung și reciproc avantajoasă!

Experiența vastă ne permite să garantăm rezultatul muncii noastre. Știm ce piese de schimb să le recomandăm clienților noștri!