Reparatie sistem hidraulic

Orice sistem hidraulic constă din dispozitive hidraulice separate, care sunt interconectate prin linii hidraulice și un sistem de control (mecanic, hidraulic, electric). Firma „Lady” S.R.L oferă trei tipuri de reparații (recuperare sisteme hidraulice).

2.1. Reparatii dispozitive hidraulice individuale (pompe, motoare hidraulice, distribuitoare, echipamente supape de siguranta, reparatii cilindri hidraulici).

2.2. Dacă nu este fezabilă din punct de vedere economic să reparați unul sau altul dispozitiv hidraulic, se oferă unul nou sau analogul acestuia (substituție de import).

2.3. Pentru echipamentele importate și mașinile învechite (întrerupt), se propune modernizarea sistemelor hidraulice existente.

Reparatii pompe hidraulice si motoare hidraulice

Compania noastra este lider in reparatia profesionala si de inalta calitate a pompelor hidraulice: centrale hidraulice, prese, statii petroliere, excavatoare, instalatii de foraj, combine de recoltat si tot felul de instalatii de cariera, agricole si industriale. Oferim piese de schimb originale de înaltă calitate pentru toate tipurile de pompe și motoare hidraulice. În lipsa pieselor de schimb, putem fabrica unele piese folosind materiale de înaltă calitate care vor da un suflu nou pompei hidraulice sau motorului dumneavoastră hidraulic.